Analýza obchodování a jeho logistického zajištění v prostředí C2C a B2C při importu zboží z Číny - Přibyl, Jiří; Novotný, Michal; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou obchodování a jeho logistickým zajištěním v prosředí customer to customer a business to customer při importu zboží z Číny. Jeho následným prodejem prostřednictvím elektronických aukčních síní s příkladem z praxe a optimalizací celého procesu.
Vedoucí práce: Michal Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses