Ekonomika sportovního klubu Jeseniova - Králík, Jiří (2009)
Tato práce hodnotí fungování SK Jeseniova, který působí v atletickém prostředí. V práci je popsána struktura klubu, historie,sportovní zaměření, cíle klubu a jeho propagace. V prácí nechybí SWOT analýza a finanční analýza, které posuzují fungování klubu po stránce ekonomické. Na konci práce jsou nastíněné návrhy na zlepšení chodu klubu a možné inovace.