Ekonomika sportovního klubu Jeseniova - Králík, Jiří; Kotáb, Jiří; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato práce hodnotí fungování SK Jeseniova, který působí v atletickém prostředí. V práci je popsána struktura klubu, historie,sportovní zaměření, cíle klubu a jeho propagace. V prácí nechybí SWOT analýza a finanční analýza, které posuzují fungování klubu po stránce ekonomické. Na konci práce jsou nastíněné návrhy na zlepšení chodu klubu a možné inovace.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses