Podpora exportu ze strukturálních fondů Evropské Unie - Hynková, Veronika; Král, Petr, 1979-; Novotný, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
První kapitola pojednává o regionální politice Evropské unie. Druhá kapitola se zabývá realizací podpor ze strukturálních fondů v České republice. Kapitola číslo tři shrnuje nástroje na podporu exportu ze strukturálních fondů Evropské unie v České republice. Čtvrtá kapitola práce je zaměřena na současnou státní podporu exportu v České republice. Poslední kapitola shrnuje výsledky vlastního dotazníkového šetření realizovaného mezi příjemci dotace z programu Marketing.
Vedoucí práce: Petr Král
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; strukturální fondy; diplomové práce; structural funds; master's theses