Odložená daň - Fiala, Petr; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce detailněji seznámí čtenáře s problematikou odložené daně, odpoví na otázky, proč je odložená daň významnou součástí účetního výkaznictví a jak by se účetní výkazy změnily, kdybychom o ní neúčtovali. V teoretické části se zaměřuji na účetní normy, které odloženou daň upravují, historický vývoj v rámci České republiky a zachycení v účetní závěrce. Na několika příkladech ukazuji její vliv na hospodářský výsledek ve 3 různých situacích, bez vykazování, ve formě odloženého závazku nebo odložené pohledávky.
Vedoucí práce: Lenka Velechovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses