Analýza vývoje a hlavních strukturálních změn v zahraničním obchodě ČR - Horáčková, Jitka; Jaegerová, Václava; Starka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Tato bakalářská práce podává základní přehled vývoje zahraničního obchodu České republiky od doby osamostatnění se v roce 1993 do současnosti. Hlubší analýze zahraničního obchodu ČR jsou věnovány kapitoly o teritoriální a komoditní struktuře. V této práci je rovněž hodnocen význam zapojení České republiky do Evropské unie.
Vedoucí práce: Václava Jaegerová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: konkurenceschopnost; komparativní výhoda; zahraniční obchod; země Evropské unie; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; competitiveness; comparative advantage (international trade); foreign trade; European Union countries; bachelor's theses