České centrum v Moskvě a jeho aktivity - Marková, Renata (2009)
Práce se zabývá Českými centry a jejich aktivitami. Popisuje postavení Českých center v proexportní politice ČR a hodnotí jejich přínos pro rozvoj vnějších ekonomických vztahů. Stežejním bodem práce je pak analýza činností jedné z poboček Českých center, Českého centra-Českého domu Moskva a zhodnocení jeho přínosu pro obchodní společnosti, které zvažují vstup na ruský trh.