České centrum v Moskvě a jeho aktivity - Marková, Renata; Müllerová, Františka, 1948-; Bučková, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zabývá Českými centry a jejich aktivitami. Popisuje postavení Českých center v proexportní politice ČR a hodnotí jejich přínos pro rozvoj vnějších ekonomických vztahů. Stežejním bodem práce je pak analýza činností jedné z poboček Českých center, Českého centra-Českého domu Moskva a zhodnocení jeho přínosu pro obchodní společnosti, které zvažují vstup na ruský trh.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses