Analýza prodeje fotografií (fotobanky) prostřednictvím Internetu - Gemzová, Soňa; Sedláček, Jiří, 1963-; Navrátil, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zabývá prodejem fotografií prostřednictvím Internetu. Zajímá se o specifika prostředí Internetu z pohledu prodeje nehmotného majetku (fotografií). Způsobem, jakým prodej probíhá,a krátce také ochranou autorských práv s fotografií spojených. Práce dále analyzuje vybrané fotobanky na českém a zahraničním trhu.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; internet; diplomové práce; Internet; master's theses