Postupy externího auditu s důrazem na využití práce dalších odborníků - Rančáková, Lucie; Králíček, Vladimír, 1952-; Bláha, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce je zaměřená na oblast externího auditu s důrazem na využití práce dalších odborníků při provádění auditorské činnosti. Ve své úvodní části práce čtenáře seznámí s definicí pojmu externí audit, s historickým vývojem auditorské činnosti, s cíli auditu a jeho právní úpravou. Dalším bodem práce je porovnání externího auditu s auditem interním a vymezení jejich vzájemného vztahu. Hlavní část práce se týká vlastního průběhu auditorské činnosti s důrazem na využití práce dalších odborníků, který je názorně ilustrován na smyšlené společnosti s názvem "Tipni si a vyhraj".
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; externí audit; diplomové práce; external auditing; master's theses