Analýza spoločnosti Purum s.r.o. a trhu nakladania s odpadom - Lehoťák, Milan (2010)
Analýza spoločnosti Purum s.r.o., popis spoločnosti, jej finančná analýza, definovanie relevantného trhu s vývojom a predpoveďou do budúcnosti, definovanie a porovnanie spoločnosti s konkurenciou, plán do budúcnosti