Analýza spoločnosti Purum s.r.o. a trhu nakladania s odpadom - Lehoťák, Milan; Tyll, Ladislav; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Analýza spoločnosti Purum s.r.o., popis spoločnosti, jej finančná analýza, definovanie relevantného trhu s vývojom a predpoveďou do budúcnosti, definovanie a porovnanie spoločnosti s konkurenciou, plán do budúcnosti
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses