Dovozy investičních celků se zaměřením na konkrétní obchodní případ - Musilová, Veronika (2009)
Teorie dovozních a vývozních operací. Teorie a proces investičního rozhodování. Představení a analýza efektivnosti dovozu konkrétního investičního celku, obalovny živičných směsí, v rámci EU, z Francie do ČR.