Dovozy investičních celků se zaměřením na konkrétní obchodní případ - Musilová, Veronika; Malý, Josef, 1958-; Boháč, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Teorie dovozních a vývozních operací. Teorie a proces investičního rozhodování. Představení a analýza efektivnosti dovozu konkrétního investičního celku, obalovny živičných směsí, v rámci EU, z Francie do ČR.
Vedoucí práce: Josef Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; dovoz; diplomové práce; imports; master's theses