Strategický rozvoj obce Nová Ves u Českých Budějovic - Prokešová, Lucie; Damborský, Milan, 1980-; Jílek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Tato diplomová práce se zabývá strategickým rozvojem obce Nová Ves u Českých Budějovic. Teoretická část práce popisuje nejdůležitější aspekty regionálního a municipálního rozvoje; dále pak charakterizuje proces strategického plánování a poskytuje návod na přípravu strategického plánu rozvoje obce. V praktické části je provedena kompletní socioekonomická analýza obce a SWOT analýza. Na základě těchto analýz jsou následně určeny hlavní rozvojové možnosti a bariéry obce a navrženy některé rozvojové aktivity.
Vedoucí práce: Milan Damborský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses