Outsourcing účetních, mzdových a daňových služeb - Houra, Tomáš (2010)
Diplomová práce pojednává o externím zpracování účetních, mzdových a daňových služeb. Shrnuje výhody a nevýhody využívání outsourcingu v těchto oblastech podnikových činností z pohledu klienta a obsahuje rovněž praktický příklad porovnání nákladové náročnosti na outsourcing.