Outsourcing účetních, mzdových a daňových služeb - Houra, Tomáš; Cardová, Zdenka, 1951-; Blecha, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce pojednává o externím zpracování účetních, mzdových a daňových služeb. Shrnuje výhody a nevýhody využívání outsourcingu v těchto oblastech podnikových činností z pohledu klienta a obsahuje rovněž praktický příklad porovnání nákladové náročnosti na outsourcing.
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses