Analýza podnikových procesů a jejich optimalizace za použití CRM systému - Povolná, Blanka (2010)
Diplomová práce se zabývá analýzou vybraných aspektů procesu implementace CRM systému do společnosti. Porovnáním procesních map zobrazujících průchod zakázky podnikem je znázorněn rozdíl před a po implementaci CRM. Rentabilita zakázky je zjištěna pomocí směrně ziskové přirážky.