Analýza podnikových procesů a jejich optimalizace za použití CRM systému - Povolná, Blanka; Stránský, Jakub, 1978-; Klečka, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce se zabývá analýzou vybraných aspektů procesu implementace CRM systému do společnosti. Porovnáním procesních map zobrazujících průchod zakázky podnikem je znázorněn rozdíl před a po implementaci CRM. Rentabilita zakázky je zjištěna pomocí směrně ziskové přirážky.
Vedoucí práce: Jakub Stránský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses