Strategie šíření značky - Bláha, Karel; Hesková, Marie, 1948-; Přibová, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem práce je shrnout a rozvinout současné teoretické poznatky v oblasti značky a jejího šíření. Tyto teoretické poznatky verifikovat na realitě brand managementu vybrané značky Fischer na českém trhu. Analyzovat současný stav šíření značky Fischer, vyjádřit její marketingovou hodnotu a navrhnout případná zlepšení. Výsledkem analýzy jsou pak konkrétní doporučení pro značku. Cílem ohodnocení značky je také nalézt své místo na trhu.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: obchodní značky; oceňování obchodní značky; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; brand name products; valuation of brand name products; master's theses