Problematika financování vozového parku v silniční dopravě - Mašková, Veronika (2009)
Diplomovaná práce zpracovává zapomocí metod manažerského rozhodování jednotlivé varianty financování vozového parku. Výsledkem je jednoduchý návod, který by mohli malí podnikatelé v České republice využţít při výběru financování nákupu jednoho vozidla určeného k podnikání. Hodnocené varianty, za použití reálné kalkulace jsou: finanční leasing, operativní leasing a úvěr.