Problematika financování vozového parku v silniční dopravě - Mašková, Veronika; Novák, Radek, 1960-; Staněk, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomovaná práce zpracovává zapomocí metod manažerského rozhodování jednotlivé varianty financování vozového parku. Výsledkem je jednoduchý návod, který by mohli malí podnikatelé v České republice využţít při výběru financování nákupu jednoho vozidla určeného k podnikání. Hodnocené varianty, za použití reálné kalkulace jsou: finanční leasing, operativní leasing a úvěr.
Vedoucí práce: Radek Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses