Hypoteční trh v ČR - Randík, Jan; Hradil, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato bakalářská práce se zbývá problematikou srozumitelnosti hypotečního trhu v České republice z pohledu klienta a dále zkoumá komplikovanost právní úpravy ochrany spotřebitele na zmiňovaném trhu. Praktická část této práce analyzuje dodržování etických pravidel hypotečních bank a působnost tzv. "hypotečního kodexu" na českém hypotečním trhu.
Vedoucí práce: Dušan Hradil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses