Analýza prodeje digitální hudby ve spojení s mobilními operátory na českém trhu a v zahraničí - Urbanová, Renáta (2009)
V současné době se rozvíjí prodej hudby v digitálním formátu na internetu. Spolu s tímto vývojem se objevují nová obchodní partnerství mezi hudebními vydavatelstvími a mobilními operátory. V diplomové práci analyzuji různé hudební koncepty na českém i zahraničním trhu a sleduji současné trendy v této oblasti. V rámci vlastního průzkumu vyhodnocuji specifické preference českého spotřebitele ohledně digitální hudby,jeho hudebních návyků a představě o ideální hudební službě nabízené mobilním operátorem. Na základě analýzy existujících hudebních služeb a výsledků z průzkumu sestavuji ideální hudební službu pro největšího mobilního operátora na českém trhu.