Analýza prodeje digitální hudby ve spojení s mobilními operátory na českém trhu a v zahraničí - Urbanová, Renáta; Halík, Jaroslav, 1961-; Švec, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V současné době se rozvíjí prodej hudby v digitálním formátu na internetu. Spolu s tímto vývojem se objevují nová obchodní partnerství mezi hudebními vydavatelstvími a mobilními operátory. V diplomové práci analyzuji různé hudební koncepty na českém i zahraničním trhu a sleduji současné trendy v této oblasti. V rámci vlastního průzkumu vyhodnocuji specifické preference českého spotřebitele ohledně digitální hudby,jeho hudebních návyků a představě o ideální hudební službě nabízené mobilním operátorem. Na základě analýzy existujících hudebních služeb a výsledků z průzkumu sestavuji ideální hudební službu pro největšího mobilního operátora na českém trhu.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses