Outsourcing účetnictví - Klečacká, Tereza; Pelák, Jiří, 1977-; Paslerová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce podává komplexní obraz o problematice outsourcingu se zaměřením na oblast vedení a zpracování účetnictví. Zabývá se procesem outsourcingu od jeho počátku (nastavení podmínek spolupráce, uzavření outsourcingové smlouvy), přes vzájemnou spolupráci až po její případné ukončení. Vymezuje pojem outsourcing obecně, shrnuje výhody, nevýhody a důvody proč outsourcingu využít či nikoli. Práce se zaměřuje zejména na praktickou stránku celého procesu s cílem zajistit kvalitně poskytované služby v oblasti outsourcingu účetnictví.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses