Poskytování logistických služeb společnosti C.S.CARGO a.s. - Zilvarová, Zuzana (2009)
Diplomová práce se zabývá outsourcingem a poskytováním logistických služeb. Představuje jednotlivé typy poskytovatelů logistických služeb a analyzuje vývoj trhu komplexních logistických služeb. Praktická část se věnuje poskytování logistických služeb společností C.S.CARGO a.s.. Řešení konkrétního obchodního případu vypracované projektovým týmem společnosti C.S.CARGO a.s. je doplněno vlastním návrhem. Na základě komparace obou řešení jsou formulována doporučení a je vypracován návrh změn, které by mohly být projektovým týmem aplikovány.