Poskytování logistických služeb společnosti C.S.CARGO a.s. - Zilvarová, Zuzana; Pernica, Petr, 1948-; Horníček, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce se zabývá outsourcingem a poskytováním logistických služeb. Představuje jednotlivé typy poskytovatelů logistických služeb a analyzuje vývoj trhu komplexních logistických služeb. Praktická část se věnuje poskytování logistických služeb společností C.S.CARGO a.s.. Řešení konkrétního obchodního případu vypracované projektovým týmem společnosti C.S.CARGO a.s. je doplněno vlastním návrhem. Na základě komparace obou řešení jsou formulována doporučení a je vypracován návrh změn, které by mohly být projektovým týmem aplikovány.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; outsourcing; diplomové práce; outsourcing; master's theses