Ecolabeling a ochrana spotrebiteľa - Hyblerová, Petra; Horová, Olga; Olšavský, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práca sa zaoberá jedným z dobrovoľných nástrojov štátnej politiky životného prostredia - ecolabelingom (označovanie ekologicky šetrných výrobkov). Konkrétne sa zameriava na kategóriu turistické ubytovacie služby z dôvodu najvyššieho počtu udelených licencií v programe ekoznačenia Európskej únie. Cieľom práce bolo zistiť pohľad turistických ubytovacích služieb a spotrebiteľov v Českej republike a Taliansku na problematiku ochrany životného prostredia.
Vedoucí práce: Olga Horová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses