Racionalizace skladových procesů - Pazderová, Alena (2009)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu probíhajících skladových procesů v centrálním skladu Electroluxu a také se zabývá navržením změn, které by přispěly ke zvýšení efektivity jednotlivých skladových procesů. V teoretické části jsou definovány pojmy logistika a integrované logistické řetězce. Dále je zde uvedena role logistiky v podniku a úloha skladování. Praktická část vymezuje skladové prostory a skladové procesy v centrálním skladu Electroluxu. Klíčovým tématem této části je zhodnocení možných variant racionalizace skladových procesů.