Racionalizace skladových procesů - Pazderová, Alena; Pernica, Petr, 1948-; Vinš, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu probíhajících skladových procesů v centrálním skladu Electroluxu a také se zabývá navržením změn, které by přispěly ke zvýšení efektivity jednotlivých skladových procesů. V teoretické části jsou definovány pojmy logistika a integrované logistické řetězce. Dále je zde uvedena role logistiky v podniku a úloha skladování. Praktická část vymezuje skladové prostory a skladové procesy v centrálním skladu Electroluxu. Klíčovým tématem této části je zhodnocení možných variant racionalizace skladových procesů.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses