Analýza pracovnej spokojnosti so zameraním na motiváciu pracovníkov v spoločnosti Sagitarius.eu - Osif, Maroš (2009)
Predmetom diplomovej práce je skúmanie (analýza) pracovnej spokojnosti so zameraním na motiváciu pracovníkov -- živnostníkov v spoločnosti Sagitarius.eu, ktorá podniká v obore financií a investícií. Hlavným predmetom skúmania sú samotní pracovníci a spoločnosť, kde vykonávajú svoju pracovnú činnosť. Hlavný cieľ diplomovej práce je na základe dotazníkového výskumu zhodnotenie silných a slabých miest v súvislosti s pracovnou spokojnosťou a motiváciou. Mojím zámerom je interpretácia postojov jednotlivcov ku skúmaným oblastiam a motivačným faktorom. V závere práce formulujem svoje zistenia do návrhov opatrení a odporúčaní, ktoré by mali viesť k zlepšeniu problematických miest v spoločnosti.