Analýza pracovnej spokojnosti so zameraním na motiváciu pracovníkov v spoločnosti Sagitarius.eu - Osif, Maroš; Bedrnová, Eva, 1946-; Pecina, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Predmetom diplomovej práce je skúmanie (analýza) pracovnej spokojnosti so zameraním na motiváciu pracovníkov -- živnostníkov v spoločnosti Sagitarius.eu, ktorá podniká v obore financií a investícií. Hlavným predmetom skúmania sú samotní pracovníci a spoločnosť, kde vykonávajú svoju pracovnú činnosť. Hlavný cieľ diplomovej práce je na základe dotazníkového výskumu zhodnotenie silných a slabých miest v súvislosti s pracovnou spokojnosťou a motiváciou. Mojím zámerom je interpretácia postojov jednotlivcov ku skúmaným oblastiam a motivačným faktorom. V závere práce formulujem svoje zistenia do návrhov opatrení a odporúčaní, ktoré by mali viesť k zlepšeniu problematických miest v spoločnosti.
Vedoucí práce: Eva Bedrnová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses