Financování a účetnictví občanských sdružení v konkrétních podmínkách Občanského sdružení Acorus - Dvořáková, Lucie (2010)
Hlavím úkolem této práce je charakteristika neziskového sektoru v České republice. Práce je zaměřena na občanská sdružení. Na konci této práce jsem zpracovala hospodářskou analýzu Občanského sdružení Acorus.