Financování a účetnictví občanských sdružení v konkrétních podmínkách Občanského sdružení Acorus - Dvořáková, Lucie; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Hlavím úkolem této práce je charakteristika neziskového sektoru v České republice. Práce je zaměřena na občanská sdružení. Na konci této práce jsem zpracovala hospodářskou analýzu Občanského sdružení Acorus.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; občanská sdružení; neziskové organizace; bakalářské práce; civil associations; nonprofit organizations; bachelor's theses