Význam Svatováclavského kultu v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi pro cestovní ruch - Sýkorová, Lenka; Netková, Jarmila; Koňařík, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Diplomová práce se zaměřuje na vliv svatováclavského kultu v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi na cestovní ruch. První část představují informace o životě sv. Václava a vývoji jeho kultu v historii. Druhou část tvoří dotazníkové šetřené zaměřené na povědomí občanů České republiky o sv. Václavovi. Poslední částí diplomové práce je analýza cestovního ruchu v souměstí Brandýs nad Labem - Stará Boleslav včetně uvedení vlivu svatováclavského kultu.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; památky; diplomové práce; antiquities; master's theses