Fundamentální analýza akcie Philip Morris - Kutílek, Petr (2010)
Bakalářská práce pojednává o principech fundamentální analýzy, kterými se pokouší ohodnotit akcie na základě významných vlivů určujících změny kurzů. Za cíl si klade doporučit akcie Philip Morris ke koupi nebo naopak k prodeji, popř. zdali jsou momentálně vhodné k investiční aktivitě. V úvodu je vysvětlen pojem fundamentální analýza z teoretického hlediska. První až třetí kapitola se zabývá globální analýzou, odvětvovou analýzou a firemní analýzou. Zde se jedná o praktickou a stěžejní část této práce, na jejímž základě se pokusím pomocí metod analýz vyhotovit investiční doporučení.