Fundamentální analýza akcie Philip Morris - Kutílek, Petr; Veselá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce pojednává o principech fundamentální analýzy, kterými se pokouší ohodnotit akcie na základě významných vlivů určujících změny kurzů. Za cíl si klade doporučit akcie Philip Morris ke koupi nebo naopak k prodeji, popř. zdali jsou momentálně vhodné k investiční aktivitě. V úvodu je vysvětlen pojem fundamentální analýza z teoretického hlediska. První až třetí kapitola se zabývá globální analýzou, odvětvovou analýzou a firemní analýzou. Zde se jedná o praktickou a stěžejní část této práce, na jejímž základě se pokusím pomocí metod analýz vyhotovit investiční doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses