Ekonomická analýza společnosti Hybler Textil s. r. o. - Tázlar, Tomáš; Synek, Miloslav, 1935-2022; Kolářová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Ekonomická analýza společnosti Hybler Textil, s. r. o. vyhodnocuje tento podnik v rámci let 2005 - 2008. Byly využity metody trendové analýzy, poměrových ukazatelů, ekonomické přidané hodnoty, bonitní a bankrotní modely. V závěru práce bylo provedeno mezipodnikové srovnání nejen pomocí spider grafu.
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; ekonomická analýza; ekonomická přidaná hodnota; diplomové práce; economic analysis; economic value added; master's theses