Leadership v české pobočce nadnárodní firmy - Micková, Zuzana; Jarošová, Eva, 1955-; Mocová, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato práce analyzuje podmínky rozvoje potenciálních lídrů ve společnosti Hilti spol.s r.o.. Za tímto účelem je nejprve zpracována dostupná teorie zabývající se vedením lidí, poté jsou zpracovány existující postupy uvnitř společnosti a sekundární data výzkumů provedených ve společnosti Hilti spol. s r.o.. Tyto informace jsou doplněny o výsledky elektronického dotazníku, jehož cílem bylo objasnit nejasnosti vyplývající z těchto sekundárních zdrojů. Srovnáním existujících procesů s teorií a následným empirickým výzkumem se tato práce snaží v rámci sledované společnosti identifikovat nejen silné a slabé stránky procesů rozvoje mladých lídrů, ale také navrhnout oblasti využití aktuálních trendů s cílem zefektivnění těchto procesů.
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses