Odhad hodnoty podniku - Slabý, Ondřej; Kislingerová, Eva, 1950-; Kolářová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Smyslem tohoto textu je zpracovat odhad hodnoty průmyslového podniku Plzeňský Prazdroj, a.s. za účelem prodeje dosud neznámému kupci. V rámci diplomové práce jsou použity standardní postupy pro odhad hodnoty podniků jako strategická analýza, finanční analýza, sestavení finančního plánu a aplikace výnosových metod ocenění. Výsledkem práce je částka představující odhad hodnoty vlastního kapitálu oceňovaného podniku k datu ocenění.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses