Trh s narkotiky teorie a politika - Strnadová, Iveta; Šťastný, Dan, 1974-; Janíčko, Martin, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Obsahem práce je analýza černého trhu s narkrotiky za účelem zjištění, jak a do jaké míry může být tento trh vymýcen. V první části mé práce definuji černý trh, rozebírám základní příčiny vzniku a jeho důsledky pro společnost. V následující části zkoumám, jaká opatření v tomto směru činní vlády. Dále se zaměřím na názory a doporučení ekonomů a nakonec provedu srovnání jejich doporučení s prováděnou politikou v této oblasti.
Vedoucí práce: Daniel Šťastný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; Kanada; bakalářské práce; Canada; bachelor's theses