Živočišná výroba dle českých účetních standardů - Pospíšilová, Kateřina (2009)
Předmětem mé práce je živočišná výroba dle českých účetních standardů. Práce je rozdělena na dvě části: teoretickou a praktickou. V teoretické části se zabývám specifiky, způsoby oceňování a samotným účtováním zvířat v oběžném a dlouhodobém majetku v ČR. V praktické části aplikuji poznatky z teoretické části na konkrétních příkladech. Z toho důvodu jsem se obrátila na zemědělský podnik Zevo Střelice a.s., který mi poskytl velmi cenné informace.