Živočišná výroba dle českých účetních standardů - Pospíšilová, Kateřina; Dvořáková, Dana, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Předmětem mé práce je živočišná výroba dle českých účetních standardů. Práce je rozdělena na dvě části: teoretickou a praktickou. V teoretické části se zabývám specifiky, způsoby oceňování a samotným účtováním zvířat v oběžném a dlouhodobém majetku v ČR. V praktické části aplikuji poznatky z teoretické části na konkrétních příkladech. Z toho důvodu jsem se obrátila na zemědělský podnik Zevo Střelice a.s., který mi poskytl velmi cenné informace.
Vedoucí práce: Dana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses