Vykazování časového rozlišení, kurzových rozdílů a leasingu z pohledu české legistativy a IFRS - Goszová, Berenika; Bokšová, Jiřina, 1960-; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce je rozdělena do tří tematických částí. Nejdříve analyzuje podmínky pro vykazování časového rozlišení v účetnictví a jeho vliv na účtování účetních jednotek. Druhá část přibližuje problém kurzových rozdílů z pohledu české firmy. V třetí části se práce zabývá finančním leasingem a prakticky předvádí vykazování finančního leasingu u nájemce. Tyto problematiky jsou analyzovány jak z pohledu české legislativy, tak podle pravidel IFRS.
Vedoucí práce: Jiřina Bokšová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; leasing; diplomové práce; leasing; master's theses