Ocenění společnosti RUDOLF JELINEK a.s. - Čámská, Dagmar; Kislingerová, Eva, 1950-; Moc, Miloslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem diplomové práce je ocenit společnost RUDOLF JELÍNEK a.s. pro potřeby managementu společnosti. Práce se nejprve věnuje finanční analýze výkazů podniku z let 2003-2008. Následně je na základě provedené finanční a strategické analýzy vypracován finanční plán na období 2009-2013, který se stává základem pro ocenění společnosti. Pro ocenění byla použita metoda účetní hodnoty a výnosová metoda DCF ve formě FCFF v podobě dvoufázového modelu.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses