Podvody, možné způsoby jejich prevence a jejich odhalování - Exnerová, Irena; Pelák, Jiří, 1977-; Gyén, Juraj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku podvodných jednání zejména v oblasti hospodářské kriminality, na odhalování těchto nežádoucích činností a na preventivní opatření. Neustále se objevují nové formy a způsoby páchání hospodářských trestných činů a tato tendence se bude projevovat i v dalších letech.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses