Transformace dlouhodobých rozpočtů na krátkodobou úroveň se zaměřením na plánovací, motivační a koordinační funkci - Hejtmánek, Petr; Wagner, Jaroslav, 1977-; Matyáš, Ondřej, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce v první části shrnuje teoretické znalosti z odborné literatury v oblasti rozpočtů a rozpočtového procesu podniků. Zasazuje rozpočet do širších souvislostí řízení podniku a blíže se věnuje motivační, organizační, plánovací a kontrolní funkci rozpočtů. V praktické části popisuje rozpočtový proces podniku Dek a.s. Závěrem práce je kritické zhodnocení reálné situace v podniku s přihlédnutím k informacím z teoretické části.
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; plánování; motivace; bakalářské práce; planning; motivation (psychology); bachelor's theses