Dopravní projekty mikroregionu Orlickoústecka - Kaplan, Ondřej; Zelený, Lubomír; Keprt, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce popisuje dopravní projekty na Orlickoústecku. Zprvu se zaměřuje na všeobecnou historii dopravy a současné trendy v silniční, železniční a cyklistické dopravě v rámci Evropské unie a České republiky. Dále charakterizuje Pardubický kraj a popisuje vybrané dopravní projekty v orlickoústeckém regionu. Soustředí se především na legislativu, způsoby financování a podrobný popis projektů.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses