Odložená daň - Malíková, Klára (2010)
Bakalářská práce je zaměřená na problematiku odložené daně. Podrobněji jsou rozebrány především pojmy odložený daňový závazek a odložená daňová pohledávka. Dále se zaměřuje na metody výpočtu odložené daně a její úpravu podle české legislativy. Výpočet a účtování odožené daně jsou názorně ukázány na příkladech především v posledné části bakalářské práce.